ua en ru

У Львові невідомі напали на знімальну групу студії Савіка Шустера

У центрі Львова 26 червня 2013 р. невідомі напали на знімальну групу "Савік Шустер Студії". Про це повідомила служба соцкоммунікацій "Савік Шустер Студія".

"Вони розбили камеру, викручували руки журналістці і відібрали посвідчення. На місце пригоди приїхала слідчо-оперативна група. Зараз оператора і кореспондентку везуть у відділення міліції", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, знімальна група працювала над черговою програмою соціального ток-шоу "Шустер Life. Адреналін" про "чорних" благодійників.

"На нас щойно напали, розбили камеру, забрали журналістське посвідчення. Ми проводили журналістський експеримент: наскільки люди готові жертвувати свої гроші іншим. Героїня сюжету - мама хворої дитини йшла по центру Львова, маючи на руках всі документи, і брала допомогу від людей. У цей момент підбігли люди, зажадали показати посвідчення, я їм пред'явила, вони скрутили руки, забрали документ і стали бити камеру. Ми викликали наряд міліції", - повідомила кореспондент Альбіна Безроденко.