ua en ru

В Луганській обл. в результаті обстрілу з "Ураганів" бази сил АТО, загинув один український військовий, - нардепи (уточнено)

В Луганській обл. в результаті обстрілу з РЗСО "Ураган" бази сил антитерористичної операції (АТО), загинув один український військовий.

В Луганській обл. в результаті обстрілу з РЗСО "Ураган" бази сил антитерористичної операції (АТО), загинув один український військовий. Про це повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook нардеп з фракції "Батьківщина" Олександр Бригинець.

"Сьогодні вогнем "Ураганів" повністю знищено базу, де знаходилися кілька підрозділів, в тому числі і розташування 12-го батальйону територіальної оборони... Зараз літають безпілотники над цим розташуванням і знімають кіно, для російських пропагандистських фільмів. Справді знищено чимало бойової техніки , але не 12-го батальйону", - повідомив Бригинець.

Він зазначив, що керівництво 12-го батальйону приблизно знає, коли можуть бути атаки на базу і на цей час виводить практично увесь особистий склад території табору.

"Табір знищено, є 2 загиблих, є кілька середньо поранених, але сотні бійців залишилися живими. Зараз обладнують новий табір. Мушу визнати, що горіли намети, деяка небойова техніка, особисті речі хлопців. Тож зараз 12 батальйону треба все", - повідомив нардеп.

В свою чергу народний депутат з фракції "Батьківщина" Володимир Ар'єв на своїй сторнці у Facebook уточнив інформацію щодо загиблих.

"Зараз там на місці Діма Андрієвський та Олександр Бригинець. Саша щойно передав. В 12-му - один 200 (загиблий), семеро 300 (поранені) середньої важкості і нижче. Їх вивозять", - повідомив Ар'єв.