ua en ru

У Лисичанську затримали чоловіка, який кинув гранату в українських військових

У Лисичанську Луганської області затримали місцевого жителя, який кинув гранату в групу людей, в результаті чого були поранені троє українських військовослужбовців і два мирні жительки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Луганської області.

"Встановлено, що 4 лютого 2015 року в місті Лисичанську місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, кинув у приміщення літнього павільйону магазину гранату в напрямку групи людей. В результаті вибуху троє військовослужбовців Збройних Сил України та дві місцеві мешканки отримали мінно-вибухові травми і осколкові поранення", - йдеться в повідомленні.

Прокуратура Лисичанська здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 2 ст. 15, п. п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство двох або більше осіб, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб).

Чоловіка затримано та повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення.

Нагадаємо, вчора в центрі Івано-Франківська волонтер із зони АТО підірвав себе гранатою, в результаті чого загинув сам і поранив свою дружину.