ua en ru

У Криму в потрійному ДТП постраждали вісім осіб, серед них двоє дітей

У Криму на трасі "Сімферополь - Харків" недалеко від в'їзду до міста в результаті ДТП за участю трьох автомобілів Toyota, Mitsubishi і Chevrolet постраждали вісім осіб, серед них двоє дітей. Про це повідомили в прес-службі ГУ ДержНС України в АРК.

В результаті ДТП постраждали 30-річна мешканка Дніпропетровська - у неї закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом кісток носа; 53-річна мешканка Сімферополя - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, рана скроневої області, підшкірна гематома. У 55-річного жителя Маріуполя - гематома правого гомілковостопного суглоба, у 30-річної мешканки Сімферополя - удар правого передпліччя, 39-річна мешканка Дніпропетровська отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий перелом ліктьового суглоба, удар м'яких тканин передпліччя. У 51-річної жінки з Дніпропетровська - перелом ключиці, удар грудної клітки, закритий перелом 4-5 ребер справа, перелом гомілки верхньої третини, травматичний шок 1 ступеня.

У ДТП постраждали дві дівчини з Дніпропетровська: У 12-річної - закритий перелом верхньої третини правої і лівої гомілки, у 3-річної - закрита черепно-мозкова травма

Читайте також: В Україні за добу сталося 88 ДТП, в яких загинули 11 осіб