ua en ru

У Криму в результаті ДТП загинула громадянка Росії, ще дві особи - постраждали

У Криму вчора, 23 липня, вночі на автодорозі Сімферополь-Миколаївка в результаті зіткнення двох автомобілів з Росії Opel Astra і Toyota Land Cruiser загинула жінка, двоє людей отримали травми. Про це повідомили в прес-службі УДАІ Криму, передає кореспондент РБК-Україна.

Водій автомобіля Opel Astra, громадянин Російської Федерації, житель Ставропольського краю, рухаючись по автодорозі Сімферополь-Миколаївка, не надав перевагу в русі і зіткнувся з автомобілем Toyota Land Cruiser під керуванням 36-річної жительки Московської області, яка рухалася з боку Сімферополя, в напрямку смт Миколаївка.

Після зіткнення джип перекинувся, внаслідок чого жінка-водій Toyota Land Cruiser була смертельно травмована.

Її пасажирка - 31-річна мешканка Сімферополя отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, а пасажир Opel Astra-забій м'яких тканин голови і передпліччя.

Нагадаємо, 21 липня в Каланчацькому районі Херсонської області на 105-му км автодороги Сімферополь-Херсон сталося лобове зіткнення вантажного мікроавтобуса Ford Transit і пасажирського автобуса CETRA (Республіка Білорусь), який перевозив 46 громадян Білорусі з смт Чорноморське (АР Крим) в м. Мінськ . У ДТП постраждали 35 осіб, в тому числі, 32 громадянина Білорусії.