ua en ru

У Київській обл. під час затримання загинув озброєний підозрюваний у декількох розбійних нападах

У Київській області під час затримання загинув озброєний підозрюваний у декількох розбійних нападах. Після скоєння розбійного нападу 30 травня на автозаправочну станцію у місті Узин Білоцерківського району Київської області, з якої викрали 4 тис. грн, працівники карного розшуку почали проводити оперативно-розшукові заходи для встановлення особи нападника. В результаті кропіткої роботи оперативники вийшли на можливого підозрюваного. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС у Київській області.

Зібравши всі дані, порівнявши і поєднавши інші аналогічні злочини, а саме: пограбування ще однієї АЗС, на якій зловмисник не зміг нічим поживитися та філіалу "Брокбізнесбанку" у місті Біла Церква, звідки забрали 1 тис. грн, та переглянувши відео з камер спостереження у місцях скоєння розбоїв, з'ясувалося, що напади скоювала одна й та ж особа, озброєна і небезпечна.

Розробивши спецоперацію по затриманню зловмисника, правоохоронці влаштували засідку в малолюдному місці. Близько 23:40 міліціонери помітили підозрюваного і, представившись, попросили його зупинитися. Чоловік проігнорував прохання працівників міліції, натомість почав відстрілюватися з пістолета. Вбачаючи реальну загрозу для життя своїх співробітників та інших громадян працівники органів внутрішніх справ застосували табельну вогнепальну зброю, в результаті чого озброєний громадянин був поранений. На місце події викликали карету швидкої допомоги. Але під час транспортування чоловік помер.

Нагадаємо, у Харківській області було затримано чоловіка, який 2 травня здійснив убивство.