ua en ru

В Київській обл. охороняти порядок в день голосування будуть 2,5 тис. працівників міліції

В Київській області в день виборів 28 жовтня для забезпечення вільного волевиявлення громадян та охорони громадського порядку буде залучено близько 2,5 тис. працівників міліції, які переведені на посилений режим несення служби, а також майже 1 тис. членів громадських формувань, повідомляє прес-служба ГУМВС України в Київській області.

На випадок надзвичайної ситуації в органах внутрішніх справ створені групи швидкого реагування та посилені слідчо-оперативні групи. Співробітники ДАІ перевірили технічний стан всього автотранспорту, який офіційно задіяний на час виборів. В цілодобовому режимі працює оперативний штаб.

Задля забезпечення нормальної роботи територіальних виборчих дільниць, надійного збереження виборчих бюлетенів співробітниками міліції області провели обстеження цих об'єктів. За даними останніх перевірок деякі дільниці мають істотні недоліки щодо їх технічного облаштування. Для їх усунення головам дільничних виборчих комісій правоохоронці надали відповідні приписи.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ (МВС) України з 20 жовтня перейшло на посилений варіант несення служби у зв'язку з парламентськими виборами в Україні.

Читайте також: МВС переходить на посилений режим роботи у зв'язку з парламентськими виборами в Украні