ua en ru

В київському банку при розпиванні алкоголю застрелили міліціонера

Прокуратура міста Києва розпочала кримінальне провадження за фактом умисного вбивства міліціонера, що стався напередодні в одній із фінустанов Голосіївського району. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

"Вчора, до чергової частини Голосіївського райуправління міліції надійшло повідомлення, що в одному з банків виявлено труп чоловіка. Прибувши на місце злочину, правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 38-річний прапорщик міліції, який працював у службі охорони вказаного банку", - йдеться в повідомленні.

В ході першочергових слідчих дій встановлено, що, перебуваючи на своєму робочому місці, прапорщик разом з напарником розпивав спиртні напої. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, товариш загиблого так і не зміг пояснити правоохоронцям, як сталася трагедія і звідки у нього вогнепальне поранення руки.

Зараз він затриманий. Під час обшуку кімнати охорони правоохоронцями вилучено 2 пістолети Макарова, патрони до них і 3 порожні пляшки з-під горілки.

Прокуратура міста Києва внесла до ЄРДР відомості про правопорушення, передбачені ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, наприкінці липня у прокуратурі Київської обл. повідомили, що начальник відділу ДАІ, який збив на смерть жінку на трасі "Київ - Обухів", був п'яний.