ua en ru

У Києві біля станції метро "Хрещатик" невідомі побили та пограбували хлопця

У Києві біля станції метро "Хрещатик" невідомі побили та пограбували юнака.

У Києві біля станції метро "Хрещатик" невідомі побили і пограбували юнака. Про це повідомляє прес-служба МВС України в Києві.

"З Київської міської клінічної лікарні надійшло повідомлення про те, що за медичною допомогою звернувся 23-річний юнак. Після детального огляду лікарі констатували у нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом кісток щелепи, забійну рану голови", - йдеться в повідомленні.

Працівникам міліції, які опитали потерпілого, хлопець розповів, що 6 лютого близько 17:00 він вийшов з метро на станції "Хрещатик". До нього підійшли двоє невідомих, один з яких був одягнений в камуфляжну форму, обличчя прикрите маскою.

"Без зайвих розмов і пояснення будь-яких причин хлопця скрутили руки і повели в якесь приміщення. Там вивернули кишені, відібрали паспорт, 500 грн і банківську картку, і почали бити. Через деякий час напівпритомного, закривавленого викинули на вулицю. Однак, пригоди хлопця на цьому не скінчилися. Він пройшов метрів двадцять, як йому перегородили дорогу 10 хлопців у масках. Обступивши юнака з усіх боків, негідники накинулися на беззахисного і стали наносити удари по різних частинах тіла. Потім кинули його на асфальті і пішли", - наголошується в повідомленні.

Заява потерпілого зареєстровано в Шевченківському РУ ГУ МВС України в Києві в журналі Єдиного обліку. Слідчим відділом районного управління юстиції відкрито кримінальне провадження за правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 186 КК України (Грабіж).