ua en ru

У Києві у зв'язку з проведенням футбольного матчу 20 жовтня зміниться режим роботи станцій метро "Олімпійська" і "Палац спорту"

В Києві у зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) - "Металіст" (Харків) 20 жовтня 2012 р. та з метою забезпечення перевезення уболівальників, змінюється режим роботи станцій метрополітену "Олімпійська" та "Палац спорту". Про це йдеться в повідомленні Київського метрополітену.

Зокрема, 20 жовтня з 18:30 до 19:30 станція "Олімпійська" буде зачинена для пасажирів на вхід і вихід, а станція "Палац спорту" - на вихід. На час закриття поїзди слідуватимуть повз станцію "Олімпійська" без зупинки.

Якщо після закінчення футбольного матчу пасажиропотік перевищуватиме допустимі норми, черговим персоналом метрополітену можуть бути введені обмеження на вхід до станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого".

Окрім цього, через очікуване збільшення кількості пасажирів у зв'язку зі згаданою футбольною грою, з 20:30 до 22:30 на Куренівсько-Червоноармійській лінії буде збільшено кількість поїздів.

Читайте також: Сьогодні стартує дванадцятий тур української футбольної Прем'єр-Ліги