ua en ru

У Києві унаслідок ДТП за участю тролейбуса постраждало 18 осіб, з них - 11 дітей

У Києві сьогодні, 28 квітня 2014 р., близько 12:30 по вул. Вишгородській сталася ДТП за участю тролейбуса, у наслідок якої постраждало 18 осіб, з них - 11 дітей.

У Києві сьогодні, 28 квітня 2014 р., близько 12:30 по вул. Вишгородській сталася ДТП за участю тролейбуса, у наслідок якої постраждало 18 осіб, з них - 11 дітей. Про це повідомила прес-служба ДержНС України у м. Києві.

Згідно з повідомленням, вантажний автомобіль Ford перекинувся на проїжджій частині дороги та зіткнувся з тролейбусом.

Як повідомили в ДАІ, за попередніми даними, у вантажного автомобіля, що перевозив пісок, відмовили гальма.

"Вантажівка в'їхала у бік тролейбуса, водій якого здійснював перевезення за маршрутом №18. Від удару громадський транспорт опинився на тротуарі, а салон засипало піском", - йдеться в повідомленні прес-служба Державтоінспекції.

Працівники аварійно-рятувального загону спецпризначення прибули на місце аварії та допомогли евакуювати з тролейбуса постраждалих, після чого змили з проїжджої частини розлите пальне, щоб уникнути можливого займання.

Унаслідок дорожньо-транспортної події 18 осіб (7 дорослих та 11 підлітків) отримали травми легкого та середнього ступенів тяжкості.

У Києві унаслідок ДТП за участю тролейбуса постраждало 18 осіб, з них - 11 дітей

У Києві унаслідок ДТП за участю тролейбуса постраждало 18 осіб, з них - 11 дітейУ Києві унаслідок ДТП за участю тролейбуса постраждало 18 осіб, з них - 11 дітей

Бригадами швидкої медичної допомоги їх доставили до лікувальних закладів з метою подальшого обстеження.

(Відео: YouTube /Kyiv Mns)