ua en ru

В Києві у Будинку профспілок від серцевої недостатності помер чоловік

В Києві у Будинку профспілок вчора, 16 січня, помер чоловік від серцевої недостатності.

У Києві на Майдані Незалежності в Будинку профспілок вчора, 16 січня, помер чоловік від серцевої недостатності. Про це РБК-Україна заявила прес-офіцер міліції Шевченківського району Наталія Калиновська.

"Вчора близько 23:00 в міліції від медиків надійшов виклик про те, що вони констатували смерть людини у Будинку профспілок. На місце виїхала слідчо-оперативна група. Тіло оглянув судмедексперт, який не виявив видимих ознак насильницької смерті. Тіло було відправлено на судово-медичну експертизу. За результатами проведення експертизи причиною смерті померлого стала серцева недостатність", - заявила Калиновська.

За її словами, чоловікові на вигляд 50-60 років, документів при собі не мав. Калиновська зазначила, що за розповідями очевидців, чоловік попросився погрітися в Будинок профспілок, де йому стало погано.

Нагадаємо, 6 грудня 2013 року в Києві на Майдані Незалежності в районі оглядового майданчика біля готелю "Україна" виявили труп чоловіка.

Як згодом встановила судово-медична експертиза, чоловік, тіло якого знайшли біля Майдану Незалежності в Києві, помер від туберкульозу легень.