ua en ru

У Києві затвердили 18 додаткових ділянок для тимчасового накопичення снігу

У Києві визначили 18 додаткових ділянок для тимчасового накопичення снігу. Раніше було визначено 34 таких ділянки. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"З метою своєчасного прибирання вулиць від снігу і його вивезення, у столиці визначили додаткові місця тимчасового накопичення снігу. До 34 раніше затверджених місць накопичення снігу (куди його тепер вивозять) визначили ще 18 додаткових", - йдеться в повідомленні КМДА.

Зокрема, в Голосіївському районі - вул. Промислова (уздовж річки Либідь) місцевий проїзд Наддніпрянського шосе (майданчик відстою автотранспорту); вул. Острівна, 1 (пустир); вул. Саперно-Слобідська (обидві сторони).

У Дарницькому районі сніг тимчасово будут скидати на вул. Колекторній (пустир біля ТЕЦ), у Деснянському - на перетині вул. Закревського та вул. Милославській, а також в урочищі Федорковщіна на вул. Пухівській.

Також сніг з вулиць будуть вивозити на вул. Алматинську (навпроти буд № 12 і лісопаркову зону навпроти будинків № 70 та № 72), що в Дніпровському районі.

В Оболонському районі для тимчасового складування снігу визначили наступні місця: вул. Богатирська (пустир, обидві сторони), вул. Північна (кінець вулиці) і в'їзд в Пущу-Водицю (кінець вул. Лісова заїзд в ліс орієнтовно 200 метрів).

У Подільському районі - вул. Газопровідна, у Святошинському - просп. Перемоги, 135 (пустирі на вулицях Кочури і Трублаїні), а також на вул. Медова, що в Солом'янському районі.

Читайте також: Азаров обіцяє нові звільнення у зв'язку зі снігопадом.