ua en ru

У Києві вночі автомобіль в'їхав у підземний перехід, водій загинув

У Подільському районі Києва в ніч на 5 березня близько 00:30 зіткнулися "Skoda Fabia" і "Seat Leon", після чого "Seat" полетів у підземний перехід, водій загинув. Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління ДАІ у місті Києві.

"Попередньо встановлено, що автомобіль "Seat" рухався по вулиці Олени Теліги з боку метро Дорогожичі у бік Петрівки і з невідомих поки причин не впорався з керуванням. Seat злегка зачепив ліву сторону "Skoda", який рухався в тому ж напрямку, налетів на бордюр, збив конструкцію зупинки громадського транспорту (Кирилівська церква) і влетів у підземний перехід. Оскільки швидкість автомобіля була дуже великою, то Seat злетів над ступенями переходу і в польоті вдарився в стінку інженерної споруди, а далі перекинувся на дах. З моторного відсіку вилетів двигун, а потім машина почала горіти", - йдеться в повідомленні.

Свідки кажуть, що перші хвилини після удару водій був ще живий. Кілька чоловік кинулися гасити пожежу. Пізніше викликані рятувальники змогли витягти водія з салону, зрізавши двері, проте 30-річний чоловік був уже мертвий.

Можливою причиною аварії могло стати перевищення швидкості, мокра дорога і літня резина встановлена на Seat. У момент ДТП людей у переході не було, а на зупинці перебувала лише одна жінка, якій вдалося відскочити.

У Києві вночі автомобіль в'їхав у підземний перехід, водій загинув

У Києві вночі автомобіль в'їхав у підземний перехід, водій загинув

Нагадаємо, в січні в результаті ДТП під Києвом за участю маршрутки 1 людина загинула, 11 були травмовані.