ua en ru

У Києві через зіткнення автобуса і машини ДАІ травмовано 8 осіб, в тому числі 2 даішника

У Києві 5 жовтня, близько першої години ночі, на Харківській площі внаслідок зіткнення автобуса і машини державної автомобільної інспекції (ДАІ) травмовано 8 осіб, в тому числі 2 даішника.

У Києві 5 жовтня, близько першої години ночі, на Харківській площі внаслідок зіткнення автобуса і машини державної автомобільної інспекції (ДАІ) травмовано 8 осіб, в тому числі 2 даішника. Про це повідомляє прес-служба Міністерств внутрішніх справ України.

"Попередньо встановлено, що в напрямку Харківської площі з боку вулиці Світлої рухався службовий автомобіль "Toyota prius". Його водій зупинився на заборонений (червоний) сигнал світлофора в середній смузі. Поруч у крайній правій смузі зупинився вантажний автомобіль "Renault". Дочекавшись зеленого сигналу, вантажний та службовий автомобілі почали рух у напрямку Харківського шосе. В цей час на заборонний сигнал світлофора виїхав пасажирський автобус "Merсedes sprinter", який скоїв зіткнення зі службовим автомобілем "Toyota prius". Після зіткнення "Merсedes sprinter" перекинувся на лівий бік. Факт порушення правил дорожнього руху, водієм "Mersedes sprinter" зафіксовано кількома відеокамерами", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, шість пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження. Зараз діагнози потерпілих встановлюються.

Крім цього, травмовані і 2 співробітника ДАІ. За попереднім діагнозом у них закриті черепно-мозкові травми і струс головного мозку.

Нагадаємо, раніше "Мерседес" з номерами Верховної Ради став причиною великої аварії біля Бессарабського ринку.