ua en ru

У Києві два француза госпіталізовано після бійки футбольних фанатів, - МВС

У Києві два француза госпіталізовано після бійки між французькими та українськими футбольними фанатами на вул. Прорізній.

У Києві два француза госпіталізовано після бійки між французькими та українськими футбольними фанатами на вул. Прорізній. Про це на своїй сторінці Facebook написав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Двоє французів були відвезені швидку допомогу з розбитими головами. Думаю, що свій зимовий візит в Київ вони запам'ятають надовго", - написала Геращенко.

Він зазначив, що французи приїхали вболівати за клуб "Сент-Етьєн", який сьогодні в Києві грає з ФК "Дніпро".

Він також підтвердив, що міліція затримала двох громадян України, які брали участь у бійці.

"Думаю, що адвокати українських уболівальників можуть використовувати в якості лінії захисту, той факт, що Франція досі не роз'яснила світовій спільноті, - чи буде вона продавати Містралю РФии чи ні", - зазначив Геращенко.

При цьому, за даними "Громадського ТБ", в бійці були поранені 6 фанатів з Франції, їх забрали з ножовими пораненнями. Один зі свідків події знайшов гільзи від вогнепальної зброї, однак невідомо, хто стріляв.

За словами очевидців, зіткнення сталося після того, як французькі вболівальники підпалили український прапор.

Нагадаємо, сьогодні близько 18:00 у центрі Києва сталася масова бійка футбольних фанатів, 4 людини були доставлені в лікарню.