ua en ru

У Києві буде поширений 60-тисячний тираж посібника "Навігатор для батьків" - Ігор Лисов

Серед жителів Голосіївського району Києва найближчим часом буде поширюватися Керівництво з вибору продукції з поліпшеними якісними та екологічними характеристиками "Навігатор для батьків", який був виданий 60-тисячним тиражем за сприяння благодійного Фонду "Рідне місто моє" і покликаний допомогти у виборі якісного товару при покупці. Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомив народний депутат України президент благодійного Фонду "Рідне місто моє", Ігор Лисов, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогоднішній день такий високий темп і рівень життя, що це керівництво це дійсно великий помічник для кожної сім'ї, адже відомо, що "якщо поінформований, значить озброєний". Це керівництво по вибору будь-якої продукції, це один з перших букварів практично для кожної родини ", - сказав Лисов.

За його словами, в даному посібнику міститься інформація про всі маркірованні товари харчування і побуту, користуючись яким у сьогоднішніх покупців з'являється можливість уникнути придбання неякісного, шкідливого, або небезпечного для життя дітей товару.

"Поки ми виготовили 60 тис. примірників. 40 тис. - на українській мові, 20 тис. - російською. Ми спробуємо спочатку його поширити в Голосіївському районі міста Києва, а потім якщо він буде популярний і необхідний, ми зберемо заявку і будемо поширювати через торговельні мережі міста Києва. Думаю, це керівництво зацікавить і державні органи - Міністерство екології - тоді за підтримки державних органів буде поширюватися", - сказав Лисов.

Він також додав, що в даному посібнику не міститься реклама того чи іншого торгового виробника, а лише інформація про якість різної продукції.

З 1 листопада електронна версія даного керівництва буде розміщена на сайті благодійного фонду "Рідне місто моє".

Читайте також: Профільний комітет ВР вважає недоцільним скасування ліцензування архітектурно-будівельної діяльності, - Лисов

Нагадаємо, Ігор Лисов є кандидатом в народні депутати по 211 виборчому округу (м. Київ).