ua en ru

В Києві без гарячої води залишається ще 80 будинків, - Мазурчак

В Києві без гарячої води залишається ще 80 будинків. Про це сьогодні заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Мазурчак, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні близько 80 будинків знаходяться в ремонті. Ремонт завершується. В нас були встановлені терміни завершити до п'ятниці останній ремонт" - зазначив Мазурчак.

За його словами, ремонтні роботи тривають у Деснянському, Голосіївському та Оболонському районах. "Ми маємо сьогодні проблемні ділянки по Голосіївському і Оболонському районах, але всі роботи до п'ятниці будуть завершені. Таких ділянок всього три", - розповів Мазурчак. Водночас за його словами, під час підключення будуть виникати нові аварійні ділянки, які відразу ремонтуватимуть.

Мазурчак додав, що сьогодні в Києві майже повністю підключені до тепла будинки бюджетної сфери. "Уже сотні будинків включені, практично ми вже завершуємо включення бюджетної сфери, і найголовніше, що ми включили ті будинки ( на вул. Сабурова), в яких по два місяці не було гарячої води через заміну повністю всієї дільниці теплопроводів, які підходили до цих будинків", - сказав Мазурчак.

Читайте також: "Київенерго" сьогодні почало підключати до опалення будинки в столиці