ua en ru

У Києві 40 невідомих затіяли бійку в залі ігрових автоматів, 5 поранених, - МВС

У Солом'янському районі Києва в ніч на четвер 40 озброєних невідомих влаштували бійку в залі ігрових автоматів, в результаті чого 5 охоронців закладу отримали поранення.

У Солом'янському районі Києва в ніч на четвер 40 озброєних невідомих влаштували бійку в залі ігрових автоматів, в результаті чого 5 охоронців закладу отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ (гу МВС) України в м. Києві.

Як повідомляється, правоохоронці встановили одного з учасників бійки, який назвався представником громадського формування, яке прибутку в гральний заклад, оскільки вважали його порушують норми чинного законодавства.

У ГУМВС зазначили, що бійка почалася після того, як один з охоронців вдарив 27-річного активіста по голові, після чого активісти застосували травматичну зброю.

Згідно з повідомленням, в подальшому співробітники міліції встановили ще 5 осіб, які мали при собі зареєстровану зброю, проте всі вони свою причетність до стрілянини заперечують. Крім цього, під час огляду місця події були вилучені 2 предмети, схожі на пістолети.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 КК України ("Хуліганство").

Крім цього, як повідомляють правоохоронці, за фактом вилучення предметів, "схожих на ігрові автомати", матеріали внесено до ЄРДР за ознаками статті 203 КК України ("Зайняття забороненими видами господарської діяльності").