ua en ru

У Херсонській обл. на ринку, що належив раніше депутату від "Удару" Негою, проходить обшук

У Херсонській області на оптовому ринку сільгосппродукції "Нежданий" (с. Великі Копані), який раніше належав народному депутату від фракції "Удар" Федору негою, почався обшук. Як повідомляє прес-служба партії, депутат не може потрапити в свою приймальню, яка розташована в одній будівлі з бухгалтерією ринку.

"Приїхали з податкової міліції Херсонської області. Вилучають документи. Поки проводять обшук в бухгалтеріях промислового та оптового ринків. Вони кажуть, є ухвала суду, його ще ніхто не бачив. Я не можу потрапити в приміщення, двері закриті. Перекрили доступ до моєї депутатської приймальні . Адвокатів фірми теж не пускають. Це продовження справи, яку було 18 жовтня ", - розповів Негой.

Станом на 16:00 депутат, а також адвокати підприємства не могли потрапити до приміщення. Млістю обіцяє направити депутатське звернення щодо обшуку на підприємстві в Генпрокуратуру України, а також до керівництва Міністерства внутрішніх справ і Міністерства доходів і зборів.

Нагадаємо, 18 жовтня 2012 р. представники податкової інспекції прибутку з позаплановою перевіркою господарської діяльності оптового ринку "Нежданий", що належав тоді ще кандидатові в народні депутати негою. Ринок заблокували, а разом з вилученням документів проводився обшук в житлових приміщеннях кандидата в народні депутати.

Відзначимо, 18 січня 2013 р. повідомлялося, що близько 11:00 в громадську приймальню народного депутата фракції "Удар" у Верховній Раді Ярослава Дубневича увірвалися співробітники спецпідрозділу Служби безпеки України "Альфа" і почали проводити обшук.

Читайте також: Обшук у громадській приймальні нардепа Ярослава Дубневича не проводився, - СБУ