ua en ru

В Харківській обл. в ДТП загинула чемпіонка світу з танців

У Харківській області в ДТП загинула чемпіонка світу з танців.

У Харківській області в ДТП загинула чемпіонка світу з танців. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

"В управлінні з питань фізкультури і спорту висловлюють співчуття рідним і близьким чемпіонки світу з акробатичного рок-н-ролу Вікторії Панової, яка разом з батьком загинула 9 листопада в автомобільній аварії. Співчуття родині також висловлює Харківська міська федерація акробатичного рок-н-ролу", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в мерії, ДТП сталося близько 15:00 на 481-му км автодороги Київ-Харків-Довжанський. 43-річний водій автомобіля Opel Kadett Анатолій Панов, рухаючись з боку Харкова у напрямку Києва, з невідомих причин не впорався з керуванням та зіткнувся зі стоячим на узбіччі дороги БТР. В результаті аварії 15-річна Вікторія Панова і її батько загинули від отриманих тілесних ушкоджень.

Панова вікторія - чемпіонка Харкова та області, чемпіонка України, неодноразова призерка чемпіонатів Європи та світу, віце-чемпіон Європи, володар Кубка світу, чемпіонка світу з акробатичного рок-н-ролу, майстер спорту України, неодноразова чемпіонка України та світу із сучасних танців.

Нагадаємо, у Львівській області сьогодні вночі мікроавтобус наїхав на пішоходів, в результаті чого три людини загинуло та дві було госпіталізовано у важкому стані.