ua en ru

У Харківській обл. працівник ДАІ, який у стані алкогольного сп'яніння вчинив ДТП, звільнено з ОВС

У Харківській області працівник ДАІ, який у стані алкогольного сп'яніння вчинив ДТП, звільнено з органів внутрішніх справ (ОВС). Про це заявив начальник УДАІ Харківської області Олександр Єршов, передає прес-служба МВС.

За його словами таке рішення було прийняте начальником Головного управління міліції в області Олегом Демченком. За наказом керівника працівник ДАІ, який сів за кермо авто у стані алкогольного сп'яніння, звільнений з органів внутрішніх справ. Також до суворої дисциплінарної відповідальності притягнуті командири роти ДПС ДАІ та керівництво Управління Державтоінспекції Харківській області.

Вчора близько 20:00 на 472 км автошляху Київ-Харків-Довжанський сталася ДТП. Водій автомобілю "ВАЗ-21093" не впорався з керуванням та допустив з'їзд у кювет. У результаті ДТП ніхто не постраждав.

При виїзді на місце події працівниками Державтоінспеції було встановлено, що транспортним засобом керував 26-річний інспектор роти ДПС з обслуговування стаціонарного посту ДАІ, який в цей час знаходився поза службою. За висновками спеціалістів Харківського обласного наркологічного диспансеру, міліціонер керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.