ua en ru

У Харкові семеро людей, у тому числі троє міліціонерів, госпіталізовані через ДТП

У Харкові вчора, 7 січня 2013 р., близько 22:00 сталася ДТП за участю службового автомобіля міського управління міліції, в результаті якого були госпіталізовані семеро людей, у тому числі троє міліціонерів. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Згідно з повідомленням, на перехресті вул. Миру та просп. Орджонікідзе зіткнулися Mercedes-Benz Е-200 та міліцейський Renault Kangoo. Від удару перша автівка перевернулася, а друга - в'їхала у стовп.

Унаслідок аварії постраждали семеро осіб: троє міліціонерів - співробітників патрульної служби, водій та троє пасажирів Mercedes. Усі доправлені до лікарні з травмами різної ступені тяжкості. При цьому один з потерпілих міліціонерів, старший інспектор роти полку патрульної служби, капітан міліції (1977 р.н.) зазнав тяжкий травм і наразі перебуває у реанімації. Лікарі визначають його стан як тяжкий, неконтактний.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості (ч.1 ст.286 КК України), прокуратурою області розпочате кримінальне провадження.

На даний момент встановлено, що працівники патрульної служби на момент ДТП перебували на службі у форменому одязі, з табельною вогнепальною зброєю та їхали на виклик з увімкненими спеціальними сигналами.

Проводиться комплекс оперативно-слідчих дій, направлених на встановлення усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди, призначено низку експертиз. Хід досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури області.