ua en ru

У Єгипті в результаті терактів у м. Рафах загинули 9 і постраждали 17 людей

У середу, 11 вересня, в єгипетському місті Рафах провінції Північний Синай (Синайський півострів) за допомогою автомобілів з детонувальним пристроєм було організовано два послідували один за одним теракту. В результаті загинуло 9 осіб, в тому числі - 7 військовослужбовців. 17 постраждалих отримали поранення, передає агентство "Сіньхуа".

Представник єгипетських служб безпеки повідомив, що всього через кілька хвилин після першого вибуху, що прогримів біля будівлі штаб-квартири організації, аналогічний теракт був здійснений смертником біля розташованого неподалік КПП. За словами очевидців, в результаті вибухів постраждали знаходяться поблизу будівлі.

Як повідомив вищезгаданий представник, згідно з попередніми результатами розслідування загинуло 2 смертника. Серед поранених - 10 військовослужбовців і 7 перехожих, в тому числі - 3 жінки.

Агентство МЕНА повідомило в свою чергу про те, що після інциденту урядові війська перекрили прикордонних прохід, що з'єднує Синайський півострів і сектор Газа. На прилеглій до місця інциденту території була посилена охорона.