ua en ru

У ДТП поблизу Києва загинула жінка та травмовано семеро осіб

Згідно з попередніми даними, близько 10:00, неподалік Гостомеля, трапилося зіткнення автомобіля BMW та автобуса "Богдан". Про це повідомляє прес-служба Управління ДАІ МВС України.

Внаслідок ДТП 27-річна пасажирка легковика загинула, а 23-річний водій легковика, який проживає в Ірпені, отримав чисельні травми, серед яких перелом хребта. У непритомному стані було госпіталізовано ще одного молодого чоловіка, який знаходився у BMW. В автобусі, що здійснював рейс за маршрутом № 381 Буча-Київ, знаходилося 23 пасажири. П'ятеро з них було госпіталізовано з травмами різного ступеню тяжкості.

За свідченнями водія мікроавтобуса, дорожні умови були задовільними і він з невеликою швидкістю рухався в напрямку Гостомеля. Раптом побачив легковик, якого "крутило" по дорозі. Некерований автомобіль раптово опинився на зустрічній смузі. Авто вдарилося багажником у праву передню частину "Богдана". Водій та пасажири маршрутки, які не отримали травм, до приїзду оперативних служб допомагали потерпілим.

Наразі встановлюють обставини та причини ДТП, однак з огляду на погодні умови є всі підстави вважати, що водій BMW не зміг правильно вибрати швидкість. До того ж, на правому задньому колесі була літня гума зі зношеним протектором.

Нагадаємо, у Запорізькій області 280 транспортних засобів потрапили до заторів внаслідок снігопаду.