ua en ru

У ДТП в Києві загинули чотири особи

У ДТП в Києві загинули чотири особи. Про це повідомляє прес-служба УДАІ МВС у м. Києві.

Трагедія трапилась сьогодні на початку 5-ої години ранку на проспекті Ватутіна, 2 навпроти одного із торгових центрів. Саме сюди ще з вечора приїхав на вантажівці Renault 54-річний приватний підприємець з Конотопа, Сумської області. Автомобіль залишив на ніч у крайньому правому ряду. А вранці його розбудив сильний удар.

Попередньо з'ясовано, що автомобіль Mitsubishi Lancer рухався від Московського мосту у напрямку Керченської площі. За вищевказаною адресою машина чомусь взяла праворуч і врізалась правим боком у причіп. В результаті цього наїзду 19-річний водій та троє пасажирів, які були старші від нього на рік, загинули на місці пригоди. З'ясовано, що водій легковика отримав посвідчення на право керування трохи більше, ніж рік тому.

Найбільш вірогідною причиною цієї пригоди можна вважати перевищення швидкості. Крім того, не виявлено слідів гальмування легковика. Отже, він чомусь не помітив таку габаритну перешкоду. Втім, хто і якою мірою винен у тому, що трапилось, буде з'ясовувати слідство.

Нагадаємо, вчора у Полтаві розбився весільний автобус, серед постраждалих є громадяни РФ.