ua en ru

У ДТП на півдні Франції постраждав один громадянин України, - консульство

У автокатастрофі, що сталася на півдні Франції, постраждав один громадянин України. Про це повідомив керівник українського консульства в м. Марсель В'ячеслав Воздіган.

У автокатастрофі, що сталася на півдні Франції, постраждав один громадянин України. Про це в ефірі "5 каналу" повідомив керівник українського консульства в м. Марсель В'ячеслав Воздіган.

"За тією інформацією, яку ми маємо, складаються списки, і поки що виявлений тільки один українець, який постраждав. Він зараз перебуває в лікарні міста Каркассон", - заявив Воздіган.

На цей час відомо, що серед людей, що перебували у автобусі, був один громадянин України - один з трьох водіїв, хоча місцеві ЗМІ припускають, що серед пасажирів могли бути туристи з України.

Нагадаємо, у Франції в результаті ДТП за участю туристичного автобуса, в якому імовірно знаходилися громадяни України, Іспанії та Франції, загинули дві людини, ще близько 30 отримали поранення.

ДТП сталося на трасі А9 в департаменті Од на півдні країни. Прямував з Марселя до Мюрсі туристичний автобус, в якому знаходилися близько 40 пасажирів, перекинувся.

Всі потерпілі евакуйовані з місця події і госпіталізовані. Троє з них перебувають у критичному стані.

Згідно з однією з версій причин аварії, водій автобуса заснув за кермом, згідно з іншою - між ним та одним з пасажирів сталася сварка, в ході якої турист спробував вихопити кермо.