ua en ru

У Донецькій області в результаті боїв загинув боєць сил АТО, ще 7 поранено, - штаб

В результаті боїв в районі населеного пункту Старогнатівка Донецької області в ніч на 7 жовтня 1 український військовий загинув, 7 поранено.

В результаті боїв в районі населеного пункту Старогнатівка Донецької області в ніч на 7 жовтня 1 український військовий загинув, 7 поранено. Про це йдеться в повідомленні прес-центру антитерористичної операції в Facebook.

"В результаті бойового зіткнення сил АТО з диверсійно-розвідувальним підрозділом бойовиків в районі Старогнатівки один український військовослужбовець загинув, семеро отримали поранення різного ступеня тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Бойовики не припиняють спроб штурму Донецького аеропорту, продовжують обстріли позицій українських військ на її території.

Здійснили обстріл блокпостів українських силовиків, які охороняють ТЕС у місті Щастя, яка забезпечує електрикою Луганськ.

Крім цього, непідконтрольні збройні формування встановлюють фугаси на дорогах, по яких рухаються колони військової техніки і цивільні автомобілі. В районі Кас`яновки, що неподалік від Маріуполя, бойовики здійснили напад на варту одного з українських підрозділів.

Напружена ситуація поблизу Дебальцеве, саме на цей район припадає найбільша кількість обстрілу позицій сил АТО.

У Мар'їнці під час огляду транспортного засобу на блокпості невідомі особи відкрили вогонь по особовому складу чергової зміни. У відповідь вогнем, одного порушника убитий, другий поранений.

Силами АТО зафіксовані бойові зіткнення між різними угрупованнями бойовиків. Так, з району Кондратівки завдано вогневий удар по Горлівці, а зі Жданівки проведений мінометний обстріл Донецька.

Нагадаємо, в зоні антитерористичної операції з 3 по 4 жовтня загинули два українських військовослужбовців.