ua en ru

У Донецькій області знайшли труп вбитого члена "Батьківщини"

У Донецькій області знайшли труп вбитого члена партії ВО "Батьківщина" Івана Резніченка. Про це повідомляє прес-служба партії.

"14 січня правоохоронці знайшли тіло депутата міської ради Соледара Донецької області від ВО "Батьківщина" Івана Резніченка, який зник 21 червня минулого року і, як з'ясувалося, був закатований на замовлення сепаратистів", - йдеться в повідомленні.

За словами голови Незалежної профспілки гірників України Михайла Волынця, тіло Резніченка знайшов депутат Соледарської міськради, який самостійно займався пошуками. Тіло лежало в одній з соляних копалень Соледара.

Правоохоронці затримали двох злочинців, які на замовлення сепаратистів вбили Резніченка. Убитий був головою первинної профспілкової організації ДП "Артемсіль" і дотримувався проукраїнських поглядів.

Затримані зізналися, що протягом тижня стежили за Резніченком. Коли пізно ввечері 21 червня він повертався додому з гаража, вони його викрали.

"Злочинці двічі вистрілили в голову Івану Резніченка, а потім перерізали йому горло, тому що він був ще живий. Після цього зловмисники кинули тіло в яму", - розповів Волинець.

Зараз правоохоронці проводять слідчі дії.

Нагадаємо, в квітні 2014 р. у Слов'янську Донецької області були знайдені тіла депутата Горлівської міськради Володимира Рибака та київського студента КПІ Юрія Поправка. Пізніше на цьому ж місці знайшли тіло ще одного чоловіка.