ua en ru

Двоє робітників у Донецькій обл. загинули від отруєння сірководнем

В Донецькій обл. у м. Слов'янськ вчора, 7 серпня 2013 р., у результаті отруєння парами сірководню при очищені каналізаційного колектора загинуло два робітники та один постраждав.

В Донецькій обл. у м. Слов'янськ вчора, 7 серпня 2013 р., у результаті отруєння парами сірководню при очищені каналізаційного колектора загинуло два робітники та один постраждав. Про це повідомила прес-служба ДержНС.

"О 8:45 при очищені каналізаційного колектора працівниками ТОВ "Спецінженерінг", за попередніми даними, від отруєння парами сірководню загинуло два робітники та одного робітника у легкому стані важкості госпіталізовано", - йдеться у повідомленні.

За фактом події правоохоронними органами проводиться розслідування.

Нагадаємо, рік тому, в липні 2012 р. в м. Луганськ на станції біологічного очищення ООО "Луганськвода" від отруєння сірководнем загинули три людини (робочі підприємства).

У серпні минулого року в Кіровоградській області в м. Світловодськ в результаті порушення заходів безпеки під час проведення ремонту труби водовода в оглядовому колодязі від отруєння сірководнем загинули дві людини.