ua en ru

У Донецьку ведеться активний обстріл трьох районів, - мерія

У Донецьку станом на 18:00 19 вересня ведеться активний обстріл Київського, а також Петровського та Кіровського районів міста.

У Донецьку станом на 18:00 19 вересня ведеться активний обстріл Київського, а також Петровського та Кіровського районів міста. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії Донецька.

"Станом на 18:00 в Донецьку неспокійно. Активні перестрілки з великокаліберної зброї йдуть у північній частині Київського району, а також в Петровському і частково Кіровському районах. Про це повідомляють місцеві жителі", - йдеться в повідомленні.

На 19 вересня по місту залишаються знеструмленими 32 трансформаторних підстанції в районах, де йдуть періодичні бойові дії, це Київський, Куйбишевський та Петрівський райони. За сьогодні енергетики відновили електропостачання частково селища Застанційний.

"Роботи з підготовки котельного господарства ККП "Донецькміськтепломережа" на стадії завершення. В результаті артилерійських обстрілів пошкодження системи теплопостачання підприємства оцінюється в 4,9 млн грн. З початку проведення бойових дій на території міста постраждало 33 котелень з руйнуванням конструктивів, пошкодженням скління і частковим виходом з ладу теплових мереж", - повідомляє мерія.

За даними об'єктами ведуться роботи з відновлення. На сьогоднішній день відновлено роботу 16 котелень, відновлено скління загальною площею 762 кв. м, проведена заміна 1,2 км пошкоджених теплових мереж.

Нагадаємо, сьогодні у Донецьку відбулося аварійне відключення 6 підстанцій в Калінінському районі.