ua en ru

У Донецьку вчора через артобстрілу загинув чоловік, поранено дві дівчини, - мерія

У Донецьку через артобстріл 24 липня загинув чоловік, поранено дві дівчини. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії.

"Вночі Донецьк не спав. Жителі все районів повідомляють про звуки вибухів і залпів. Активно бойові дії йшли в периметрі аеропорту. Під час артобстрілу осколкові поранення, не сумісні з життям, отримав один чоловік, що знаходився в той момент за адресою: вул. Чехословацька, 73. У тому ж районі отримали важкі осколкові поранення дві молоді дівчини", - наголошується в повідомленні.

Також снарядами була пошкоджена квартира будинку по вулиці Містобудівників, 98, виникла пожежа, яка була локалізована силами рятувальників. Постраждали особисті речі мешканців, жертв немає. Ударною хвилею вибито скло довколишніх будинків.

Обстрілу зазнав і Кіровський район. Снаряд потрапив у виробничий корпус, розташований за адресою: вул. Слєпньова, 82б, в результаті чого сталося загоряння. Пожежу погашено, постраждалих немає. Крім цього, жителі деяких будинків мікрорайону Семашка повідомляють про вибите і пошкоджене скло своїх квартир.

Станом на 9:00 бойових дій у Донецьку немає. Комунальні підприємства працюють у штатному режимі, громадський транспорт вийшов на лінії.

Тривають роботи з відновлення електропостачання. У Петровському районі заживлено 12 підстанцій із 44 пошкоджених, в Куйбишевському районі залишаються без електропостачання 24 трансформаторні підстанції.