ua en ru

У Донецьку в результаті обстрілу загинув енергетик ДТЕК

У Донецьку в результаті обстрілу загинув 23-річний енергетик.

У Донецьку в результаті обстрілу загинув 23-річний енергетик. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ДТЕК.

"Сьогодні від бойового снаряда в Донецьку загинув 23-річний Микола Окунєв, енергетик ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля. В цей день він відновлював світ своїм землякам в Донецьку. Але загинув від осколків снаряда, що розірвався на прохідній Центрального району електричних мереж. Колектив ДТЕК сумує разом з родиною Миколи", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, від артобстрілу в Київському районі Донецька сьогодні вдень постраждали троє співробітників Центрального району електричних мереж (РЕМ) ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля.

"Двоє живі, але Микола отримав важкі поранення. За його життя боролися медики 1-ї обласної лікарні р. Донецька. Від отриманих поранень Микола помер в реанімаційному відділенні лікарні", - додали в прес-службі.

Як повідомляється, загиблий Микола Окунєв, 1990 р.н., працював майстром по обслуговуванню підстанцій і трансформаторних підстанцій.

У прес-службі зазначили, що всього за час ведення бойових дій загинули 15 співробітників ДТЕК - як мобілізованих в українську армію, так і цивільних, які забезпечували роботу вугільних і енергетичних підприємств в зоні бойових дій.