ua en ru

У Донецьку продовжують обстріли, мікрорайон Текстильник знеструмлений, - мерія

У Донецьку станом на 13:00 25 серпня тривають бойові дії, через обстріли мікрорайон Текстильник повністю знеструмлений.

У Донецьку станом на 13:00 25 серпня тривають бойові дії, через обстріли мікрорайон Текстильник повністю знеструмлений. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії міста.

"Залпи і вибухи чути практично по всьому місту. Епіцентр бойових дій зараз у Кіровському та Петровському районах", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що в мікрорайоні Текстильник в декількох місцях пошкоджено лінії електропередач, тому всі житлові будинки і підприємства знеструмлені. За повідомленням прес-служби мерії, аварійні бригади розпочнуть ліквідацію пошкоджень відразу після припинення бойових дій.

У місті також є проблеми з водопостачанням Кіровського та Куйбишевського районів, знеструмлений південний водовузол. Як кажуть комунальні працівники, зараз йдуть роботи по переключенню споживачів до інших вузлів і вже до вечора обіцяють вирівняти тиск води в мережах. "У зв'язку з цим, просимо мешканців перших і других поверхів багатоквартирних будинків, у кого є вода, з розумінням поставитися до ситуації і надати можливість набору води сусідам з верхніх поверхів", - звертається мерія Донецька до мешканців.