ua en ru

У ДНР пообіцяли віддати Безлера під трибунал у разі підтвердження розстрілу заручників, - ОБСЄ

У самопроголошеній "Донецької народній республіці" обіцяють віддати громадянина Російської Федерації Ігоря Безлера по кличці "Біс" під трибунал у разі підтвердження розстрілу заручників.

У самопроголошеній "Донецької народній республіці" обіцяють віддати громадянина Російської Федерації Ігоря Безлера по кличці "Біс" під трибунал у разі підтвердження розстрілу заручників. Про це йдеться в заяві спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, поширеній сьогодні прес-службою ОБСЄ.

"У Донецьку ситуація залишалася напруженою. Сергій Кавтарадзе, помічник прем'єр-міністра так званої "Донецької Народної Республіки" Олександра Бородая, повідомив спеціальної моніторингової місії, що якщо буде доведено, що відео, розміщене на сайті YouTube від 5 червня, на якому людина по імені "командир Біс" (Ігор Безлер), розстрілює заручників, є справжнім, то офіційна позиція "Донецької Народної Республіки" буде полягати в тому, щоб віддати його під "трибунал" і визначити покарання у відповідності з "військовою ситуацією", - йдеться в повідомленні.

Раніше в.о. Президента України Олександр Турчинов заявив, що Безлер повинен бути покараний як з українського так і міжнародного права.