ua en ru

У Чехії пасажирський автобус потрапив в ДТП, загинула одна людина, 23 отримали поранення

Пасажирський автобус з Німеччини потрапив в аварію на південному сході Чехії. В результаті ДТП одна людина загинула, ще 23 отримали поранення, передає чеське інформаційне агентство ЧТК з посиланням на прес секретаря поліції м.Кромержіж. Аварія сталася на магістралі у напрямку до Словаччини біля села Бухлово: зіштовхнулися пасажирський автобус, легковий автомобіль і вантажівка.
За словами представника місцевої пожежної бригади Іво Мітачка, 22-річний водій легкового автомобіля загинув на місці, також важкі поранення отримав 33-річний водій вантажівки, який від удару вилетів з кабіни на дорогу. Всього постраждали 23 людини, четверо з яких отримали серйозні поранення.
На місце події були відправлені бригади служби порятунку і два медичні вертольоти. Усім постраждалим була надана негайна медична допомога, 15 пасажирів німецького автобуса були доставлені в хірургічне відділення госпіталю в м.Угерске-Градіште.
За словами очевидців, водій легкового автомобіля спробував обігнати пасажирський автобус по зустрічній смузі, однак, не помітив вантажівки яка рухалась назустріч, водієві якої не вдалося уникнути зіткнення. На даний момент поліція розслідує обставини ДТП.