ua en ru

В Берліні під керівництвом Вілкула проходить засідання українсько-німецької групи високого рівня

В Берліні (Німеччина) 22-23 травня 2013 ю. віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул проводить сьоме засідання українсько-німецької групи високого рівня з економічної співпраці.

Під час засідання делегації країн обговорять питання українсько-німецьких економічних відносин, залучення німецьких інвестицій та подальшого співробітництва між двома країнами. Буде підписано спільну заяву про наміри щодо співробітництва в сфері захисту клімату та навколишнього середовища між Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлового господарства України та Федеральним міністерством навколишнього середовища, охорони природи та безпеки ядерних реакторів Німеччини.

Також буде підписано спільну міжурядову заяву про продовження співробітництва щодо перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва України між урядами України та Німеччина до 2016 року.

Будуть також проведені зустрічі з державним секретарем Федерального міністерства економіки та технологій Німеччини Анною Рут Геркес, державним секретарем Федерального міністерства навколишнього середовища, охорони природи і безпеки ядерних реакторів Німеччини Урсулою Хайнен-Ессер та прем'єр-міністром Федеральної землі Бранденбург Маттіасом Платцеком.