ua en ru

В Білоцерківському районі Київської обл. невідомий пограбував АЗС

В місті Узин Київської області невідомий пограбував автозаправну станцію (АЗС). Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Київській обл.

Вночі 11 жовтня в чергову частину Узинского міського відділу міліції Білоцерківського району Київської обл. по телефону надійшло повідомлення від диспетчера відділу Державної служби охорони міста Біла Церква про те, що в приміщенні АЗС по вулиці Червонофлотській 185-а в місті Узин спрацювала тривожна кнопка сигналізації.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка встановила обставини події. За словами співробітників автозаправки, в 2:25 в зал магазину, який знаходиться в приміщенні, зайшов невідомий чоловік і, погрожуючи працівникам розбитою пляшкою, вимагав віддати лоток касового апарату з грошима.

У момент розбійного нападу в залі магазину знаходилися три людини: касир, його дружина і оператор АЗС. Нападаючий підійшов до чоловіка-касира і зажадав негайно виконати його вимогу. Забравши 2 тис. грн, грабіжник вибіг у невідомому напрямку.

Обстеживши територію правоохоронці знайшли касовий лоток, який лежав на протилежній стороні дороги.

Працівниками Білоцерківського міськвідділу проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню особи підозрюваного в розбої і його місця знаходження. За фактом скоєння злочину порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 187 (розбій). Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років.

Читайте також: У Полтаві невідомий за допомогою предмету, схожого на пістолет, пограбував АЗС