ua en ru

В Ужгороді внаслідок ДТП загинули 3 іноземці

В Ужгороді внаслідок ДТП загинули 3 іноземці Фото: ДТП (mukachevo.net)

Ще одна людина знаходиться у лікарні

В Ужгороді внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), яка сталася сьогодні вночі, 12 лютого 2018 року, загинули 3 іноземці. Про це з посиланням на інформацію місцевої поліції повідомляє видання Мukachevo.net.

ДТП з іноземцями сталася в Ужгороді на вулиці Льва Толстого. Правоохоронці з'ясували, що водій Land Rover Freelander на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу, після чого зіткнувся з деревом.

Жахлива аварія в Ужгороді

Внаслідок зіткнення з деревом у ДТП загинуло 3 людей! Ще одна в лікарні. Подробиці тут: http://www.mukachevo.net/ua/news/view/313769

Опубліковано Mukachevo.net 11 лютого 2018 р.

"Внаслідок ДТП загинуло троє людей: 1990, 1994 та 1989 року народження. Ще один пасажир 1992 року народження знаходиться у лікарні з різного роду політравмами. Всі учасники аварії - іноземці", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, двоє з учасників аварії є студентами з Ужгородського національного університеті.

Наразі на місці події працюють правоохоронці.

В Ужгороді внаслідок ДТП загинули 3 іноземціВ Ужгороді внаслідок ДТП загинули 3 іноземціВ Ужгороді внаслідок ДТП загинули 3 іноземці

Фото: ДТП в Ужгороді (mukachevo.net)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на автодорозі Хмельницький - Вінниця у селі Пирогівці Хмельницького району сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали вісім людей.