ua en ru

В Ужгороді вночі сталася стрілянина, є поранений

В Ужгороді вночі сталася стрілянина, є поранений Фото: пістолет (polizei.de)

Інцидент стався вночі 28 липня

В Ужгороді сьогодні вночі, 28 липня, в клінічну лікарню доставили чоловіка з кульовим пораненням. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в Закарпатській області в Facebook.

Повідомляється, що правоохоронці розпочали слідство за фактом отримання жителем Ужгорода тілесних ушкоджень, а саме непроникаючого кульового поранення попереку і подряпин особи. Вже встановлено, що поранення він отримав з пневматичної зброї.

За словами потерпілого, ушкодження йому завдали невідомі, які напали на нього в Боздоському парку. Проте свідки, охоронці парку, які на той момент знаходилися на території, стверджують, що ніяких підозрілих звуків, а тим більше пострілів не чули.

У самого ж потерпілого поліція вилучила пневматичний пістолет. Зазначено, що на момент звернення до медиків чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Поліція з'єднання ясовує обставини нічного інциденту в районі Боздоського парку в Ужгороді До Ужгородської клінічної лікарні...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Закарпатській області 27 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в неділю, 16 липня, КПВВ "Маріїнка" близько 19.00 з непідконтрольною території прийшов поранений чоловік.