ua en ru

Ураган в Харкові: фото, відео

Ураган в Харкові: фото, відео Фото: ураган в Харківській обл.

Ураган у Харкові забрав життя молодого хлопця

Вчора, 18 липня, ураган в Харківській області забрав життя 20-річного хлопця. Про це йдеться в щоденному зведенні ДСНС України в регіоні.

«Нещасний випадок стався в с. Одноробівка (Золочівського району) в понеділок увечері. Чоловік 1996 року народження загинув на місці», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в Харківській області, в селі Чайківка (Дергачівського району) в результаті урагану був привален деревом чоловік 1953 року народження. Він госпіталізований з черепно-мозковою травмою та травмою хребта.

Крім того, за інформацією рятувальників, у результаті негоди на території Харківської області частково знеструмлено 15 населених пунктів у 5-ти районах області.

Під час ліквідації наслідків урагану, в Харкові було задіяно 5 одиниць техніки та 18 чоловік особового складу ДСНС, які виконували роботи по розчищенню проїжджої частини, тротуарів (20 заявок), а також звільнення 4-х авто з-під повалених дерев.

За інформацією прес-служби Харківської міськради, з-за урагану в місті впала майже сотня дерев.

У КП "Міськсвітло" надійшло 38 заявок, пов'язаних з обривом і провисання повітряних ліній електропередач. У роботах по відновленню мереж зовнішнього освітлення задіяно 17 бригад з 49 осіб, 14 од. спецтехніки.

Також в результаті стихії в Харкові було знеструмлено 60 приватних будинків та 4 п'ятиповерхових будинки.