ua en ru

Помер екс-голова міліції Рівненської області, поранений під час вбивства адвоката

Помер екс-голова міліції Рівненської області, поранений під час вбивства адвоката Фото: помер екс-голова міліції Рівненської області

В'ячеслава Чайку поранили під час вбивства його дружини

Сьогодні, 14 квітня, після двох тижнів у лікарні помер екс-голова міліції Рівненської області В'ячеслав Чайка, якого поранили під час вбивства його дружини, адвоката Віти Шаблій. Про це у своєму Facebook повідомляє заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський.

"Сьогодні вночі після двох тижнів боротьби за життя зупинилося серце Вячеслава Чайки. Висловлюємо своє глибоке співчуття рідним і близьким Вячеслава Юрійовича", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні вночі після двох тижнів боротьби за життя зупинилося серце В'ячеслава Чайки. Висловлюємо своє глибоке співчуття рідним і близьким В'ячеслава Юрійовича.

Опубліковано Олексієм Бучинським 13 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Дубно Рівненської області увечері 1 квітня 2017 року вбили адвоката Віту Шаблій і поранили її чоловіка, екс-голову УМВС у Рівненській області В'ячеслава Чайку.

Як наголошується, Шаблій балотувалася на посаду міського голови Дубно на минулих виборах, а Чайка подавав свою кандидатуру на посаду голови Нацполіції.

"1 квітня, близько 20 години в поліцію надійшло повідомлення зі станції швидкої медичної допомоги м. Дубно, що у приватному будинку на вулиці Жуковського поранений чоловік. Поліцейські, які виїхали за викликом, виявили на місці події мертву 43-річну жінку. Її 55-річного чоловіка з вогнепальним пораненням госпіталізували в лікарню", - повідомляють правоохоронці.