ua en ru

Українські прикордонники виявили на кордоні з Росією покришки до військового літака МіГ-25

Українські прикордонники виявили на кордоні з Росією покришки до військового літака МіГ-25 Джерело фото:twitter.com/Ракетная техника

Прикордонники відділу "Сопич" Сумського загону під час перевірки прилеглої до державного кордону території виявили покришки до військового літака МіГ-25. Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

11 гумових покришок прикордонний наряд помітив між українським населеним пунктом Сопич і російським Некислиця. Відповідно до маркування, зазначеного на покришках, вони виготовлені для військового літака - винищувача-перехоплювача МіГ-25.

Виявлений товар встановленим порядком буде передано фіскальним органам. В даний час проводяться заходи щодо встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності на державному кордоні.

Нагадаємо, в серпні в Луганській області бойовики збили український винищувач МіГ-29. Літак був збитий після успішного виконання завдання зі знищення великої групи терористів. Пілот МіГ-29 встиг катапультуватися і був доставлений у безпечне місце.