ua en ru

Українська делегація 15-19 жовтня прозвітує перед GRECO відносно прозорості фінансування політичних партій

Україна готується до звіту перед групою держав Ради Європи проти корупції (GRECO) в рамках третього раунду оцінювання країни. Звіт стосуватиметься питань прозорості фінансування політичних партій та криміналізації корупційних діянь. 15-19 жовтня 2012 року делегація України у складі представників Міністерства юстиції перебуватиме у Страсбурзі, де візьме участь у 57-му пленарному засіданні GRECO. Про це повідомляє прес-служба Міністерства юстиції.

Під час засідання Україна планує проаналізувати шляхи виконання іншими державами рекомендацій, наданих GRECO за результатами третього раунду оцінювання. Зокрема, особливу увагу планується звернути на виконання країнами Ради Європи саме тих рекомендацій, які збігаються з рекомендаціями, наданими Україні.

Україна має поінформувати GRECO про реалізацію рекомендацій, наданих у рамках третього раунду оцінювання GRECO по Україні до 30 квітня 2013 року Україна.

Читайте також: В Україні найгірший рівень прозорості роботи уряду серед країн колишнього СРСР, - Transparency International