ua en ru

Україна та Польша визначили плани співпраці між своїми парламентами, - Парубій

Україна та Польша визначили плани співпраці між своїми парламентами, - Парубій Фото: Андрій Парубій

Спікер Ради зустрівся з маршалком Сенату Польщі

Спікер Верховної Ради України Андрій Парубій заявив, що Україна та Польша накреслили плани співпраці між своїми парламентами. Про це йдеться у повідомленні на сторінці Верховної Ради у Twitter.

"Під час зустрічі з Маршалком Сенату Польщі Станіславом Карчевським накреслили плани співпраці між Парламентами", - зазначив голова ВР.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ Польщі Вітольд Ващиковський закликав Росію припинити агресію проти України, повернути захоплені території і повернутися до співпраці з Україною і з усією Європою на основі міжнародного права.

Крім того, повідомлялося, що Польща і Великобританія готові обговорювати можливу участь країн в переговорах в нормандському форматі. "Ми ще не вирішили щодо формату, але ми намагалися оцінити результати імплементації мінських угод і роботу нормандського формату. Результат важливий, але немає остаточного рішення. Рішення повинно прийматися Павлом Клімкіним , президентом Порошенко, українською владою, тому що ми тільки ділимося досвідом, а українська влада повинна обрати найкращий шлях".