ua en ru

УЄФА не покарає Ігуаїна за непристойний жест на адресу фанатів "Барселони"

УЄФА не покарає Ігуаїна за непристойний жест на адресу фанатів "Барселони" Фото: Гонсало Ігуаїн (juventus.com)

Нападник уникне дисциплінарних санкцій

Нападаючий туринського "Ювентуса" Гонсало Ігуаїн не отримає покарання від Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) за непристойний жест, продемонстрований під час матчу першого туру групового етапу Ліги чемпіонів з каталонською "Барселоною" (0:3). Про це повідомляє Football Italia.

"Ювентус" звернувся в УЄФА, щоб дізнатися, чи надійшли будь-які скарги на аргентинця. Але ані головний суддя матчу Дамір Скоміна, ані делегат УЄФА не згадали жест Ігуаїна в звіті про гру. Таким чином, нападник уникне дисциплінарних санкцій.

Аргентинський форвард вийшов в стартовому складі туринців і відіграв 87 хвилин, після чого був замінений на Фабриці Калігарі. Йдучи з поля, Ігуаїн не дотримав емоцій і показав середній палець фанатам "синьо-гранатових". Це був 21 матч Гонсало проти "Барселони". На його рахунку три голи в ворота каталонців, але всі вони були забиті ще в період виступу форварда за "Реал".

Нагадаємо, раніше видання Football-Italia повідомило, чьто УЄФА може серйозно покарати нападника італійського "Ювентуса" Гонсало Ігуаїна, який показав непристойний жест на адресу вболівальників "Барселони".