ua en ru

Учасник конкурсу приватних інвесторів "Укрбіржі" за минулий тиждень показав прибутковість 58,27%

Учасник конкурсу "Кращий приватний інвестор" під ніком egregor за минулий тиждень показав прибутковість 58,27%, піднявшись з 60 на 2 місце. Про це повідомляє прес-служба "Української біржі".

Варто відзначити, що за цей період індекс UX знизився на 8,22%. Згідно з повідомленням, egregor торгує переважно ф'ючерсом на індекс UX і здійснює кілька угод у день.

На даний момент першу позицію займає учасник Sash, який показав минулого тижня прибутковість 25%, третій - zeves (прибутковість за тиждень - 33%).

"Учасники то злітають до вершин турнірної таблиці, то їх вибиває з ТОП-10. Так, різниця між Sash (прибутковість +68,98%) і найближчими суперниками egregor (прибутковість +56,06%) і zeves (прибутковість +54,63%) несуттєва. У зв'язку зі збільшенням волатильності ринку, все може сильно змінюватися, - відзначив начальник відділу продажів БД "Відкриття" Дмитро Вербицький. - Самим ліквідним інструментом залишається ф'ючерс на індекс українських акцій, улюблений інструмент скальперів. На строковому ринку найкраще можна скористатися ситуацією, що склалася, якщо швидко входити в ринок і закривати позиції. Лідирують, і, на мою думку, мають всі шанси виграти саме учасники, які торгують на строковому ринку".

У категорії "найприбутковіший трейдер" лідирує учасник під ніком GVV, який за період проведення конкурсу зумів збільшити свій портфель більш ніж на 48 тис. грн (+46,48%). Варто відзначити, що більше 70% угод GVV здійснює з акціями, хеджуючи свої позиції за допомогою ф'ючерсу на індекс UX. Слідом за ним розташувався RSC86, 100% операцій проводить на фондовому ринку. Його дохід становить 17 тис. грн (+7,39%). На третьому місці - представник алгоритмічного трейдингу robot_sergey, з прибутком 15 тис. грн (+20,11%).

На звання кращого трейдера на фондовому ринку претендують: CPT (+48,49%), JohnConnor (+29,85%) і Juvman (+7,94%).

У номінації "Найкращий трейдер-робот" на першій позиції опинився robot_Alex80 (+31,32%). Лідер минулого тижня, robot_ds, з результатом +29,6% опустився на третю позицію. На другому місці - robot_russ (+30,87%).
Конкурс "Кращий приватний інвестор", організований "Українською біржею" - єдиний в Україні біржовий конкурс серед приватних інвесторів, завдяки якому будь-який охочий може спробувати свої сили в трейдингу. РБК-Україна виступає одним з партнерів конкурсу.

Повну статистику ви можете подивитися на сайті конкурсу.