ua en ru

Убивця журналіста Веремія ліквідовано на Донбасі, - Рубан

Убивця журналіста Веремія ліквідовано на Донбасі, - Рубан Фото: В'ячеслав Веремій

За словами Рубана, Алієв і його спільник були розстріляні 7 липня

Глава Центру визволення полонених ГО "Офіцерський корпус" Володимир Рубан повідомив про вбивство Джалала Алієва, який 18 лютого 2014 р. вбив журналіста газети "Вести" В'ячеслава Веремія. Про це Рубан написав на своїй сторінці в Facebook.

"Джалал Джамалович Алієв, поганяло "Діма Дагестанець", убивця журналіста "Вістей" Веремія В'ячеслава ліквідовано. Якщо, звичайно, родичам буде від цього легше. Більше про цю падали ніколи не почують. Він розстріляний, тіло кинуто на поталу собакам у полі між Горлівкою та сел. Зайцево. Разом з ним розстріляний подільник Кравченко (Крава), раніше судимий, 12 років ув'язнення", - повідомив Рубан.

Згідно з повідомленням, Алієв і Кравченко були вбиті 7 липня 2015 р.

...анонимно от подпольщиков ...: -" Владимир Владимирович! Джалал Джамалович Алиев погоняло "Дима Дагестанец", убийца жу...

Posted by Володимир Рубан on 22 июля 2015 г.

Нагадаємо, в ніч на 19 лютого на перехресті Володимирської та Великої Житомирської, навпроти ресторану "Чорне порося" невідомі чоловіки з бітами і зброєю, в касках, камуфляжі і чорних масках напали на Веремія і IT-спеціаліста "Вістей" Олексія Лимаренко. Від отриманих травм Веремій помер.

У листопаді 2014 р. стало відомо, що виконавці вбивства журналіста Веремія оголошені в міжнародний розшук.