ua en ru

Вбивця з супермаркету Харкова затримано

Вбивця з супермаркету Харкова затримано Фото: Антон Геращенко

Злочинцем виявився військовий

Підозрюваний у вбивстві людини в одному з супермаркетів Харкова знайдений і затриманий. Про це повідомив народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

"Злочинець, який застрелив вчора чоловіка в супермаркеті АТБ, і фото якого я сьогодні вранці опублікував - знайдений і затриманий!", - повідомив Геращенко.

За його словами, знайти злочинця вдалось в тому числі завдяки допомогою соціальних мереж, через які знайшли свідків вбивства і свідків, які бачили, як і яким чином злочинець втік.

"Вбивця виявився військовослужбовцям однією з тилових військових частин Харкова. За посадою - водій. Вбивство скоїв на ґрунті особистих неприязних стосунків, які виникли в результаті спільного розпиття спиртних напоїв із загиблим", - уточнив нардеп.

Сила Фейсбука в действии ! Преступник застреливший вчера мужчину в супермаркете АТБ и фото которого я сегодня утром оп...

Posted by Антон Геращенко on 31 июля 2015 г.

Як повідомили в ГУ МВС в Харківській області, чоловіка затримали на одній з вулиць Харкова. Ним виявився 30-річний військовослужбовець із Запоріжжя.

Нагадаємо, в ніч на 31 липня в супермаркеті АТБ біля станції метро "Проспект Гагаріна" у Харкові був застрелений чоловік. Встановлено, що близько півночі в супермаркет вбіг чоловік з пістолетом. Слідом за ним вбіг потерпілий, у якого зловмисник вистрілив один раз, після чого зник у невідомому напрямку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Всі матеріали кримінального провадження будуть передані у військову прокуратуру Харківської області.