ua en ru

Вбивця Шеремета діяв у складі групи, - Луценко

Вбивця Шеремета діяв у складі групи, - Луценко Фото: Юрій Луценко

Також робиться все, щоб отримати експертний висновок про тип вибухівки

Убивця журналіста Павла Шеремета діяв у складі групи. Про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко на брифінгу в Закарпатській області який транслював телеканал "112 Україна".

"Ми займаємося аналізом всіх відеоматеріалів. Єдине що можу повідомити, що вбивць було не один і частина цієї групи ми вже бачимо на відео. Зараз робиться все, щоб отримати експертний висновок про тип вибухівки і самого вибухового пристрою, а також ряд інших дій стосовно осіб, які були на місці закладання вибухівки. В тому числі і журналісти сумно відомого каналу, які випадково встигають першими на резонансні вбивства перебувають у полі зору правоохоронців будуть допитані", - заявив Луценко.


Нагадаємо, 20 липня, при вибуху автомобіля загинув журналіст Павло Шеремет. Так, згідно з інформацією, вибух авто, в якому він перебував, стався близько 07:45 в районі перетину вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка навпроти ресторану McDonald's. Журналіст знаходився в автомобілі, який належав керівнику "Української правди" Олені Притулі, однак її самої в машині не було.